SAHBI BURGERS HOEFKADE

SAHBI BURGERS HOEFKADE Elke dag zelfgemaakte verse hamburgers! 100% halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 425 beoordelingen
16 feb 2018 om 13:02 De burgers waren zoals altijd wel echt lekker, maar helaas wel 75 minuten op moeten wachten en het eten was totaal niet warm. Jammer. Met het andere filiaal van sahbi dat nu verdwenen is heb ik betere ervaringen.
12 feb 2018 om 22:44 Super kwaliteit zoals ik gewend ben bezorging ook top
12 feb 2018 om 20:03 Jullie zijn in iedergval niet gierig voor friet! Heb een zak vol gehad.. Maar wel mijn Ben&Jerry’s vergeten mee te geven
10 feb 2018 om 19:28 Ik had jullie burgers echt gemist. Het was echt lekker en netjes optijd.
9 feb 2018 om 0:37 Het was heerlijk! Dank jullie wel.
8 feb 2018 om 17:14 Wederom heerlijk zitten tjappen. Goede burgers en warme friet! Top.
5 feb 2018 om 19:02 Het was optijd bezorgd en nog eens super lekker!!!
30 jan 2018 om 23:58 1,5 uur moeten wachten op de burgers. Burgers kwamen koud aan. Heb na 1 uur wachten gebeld, toen werd mij verteld dat bezorger vertrokken was. Daarna weer een half uur zitten wachten en nog steeds geen bezorger gekomen. Baggerservice. ookgeen excuus geha
30 jan 2018 om 21:10 De hamburger leek absoluut niet op het plaatje wat erbij zat en zeker niet op de beschrijving. Doorweekt brodje met 2 op elkaar gekwakte plakken vlees. Koud geleverd......nooit meer
29 jan 2018 om 22:20 Zand tussen de slabladjes . Dat viond ik niet echt prettig daarbij was het eten lauw. Ik vond het ranzig ik heb het daarom weggegooid . Alleen de friet was redelijk.
28 jan 2018 om 12:34 Bezorging: Bezorgtijd zou 50 minuten zijn ( wat overigens vrij lang is als je al trek hebt). Uiteindelijk ongeveer 75 minuten over gedaan. Kwaliteit. Om vervolgens 3 slappe door elkaar geschudde chickenburgers te krijgen. Sorry maar eens en nooit we
28 jan 2018 om 1:27 Niet te eten. Eten was ook koud en zag er niet uit bij aankomst. Zonde van t geld